Andy Gijbels
Architect - Zaakvoerder
Hanne Swinnen
Architect - Veiligheidscoördinator
Judith Driessen
Architect
Lotte Stessens
Architect - Interieurvormgever
Ruben Breemans
Architect
You?
(Stagiair) (Ir.) architect
Werkwijze
Jullie hebben (ver)bouw plannen?
Géén idee wat er op jullie afkomt?
Op zoek naar een modern architectonisch pareltje, aandacht voor details en een doorgedreven bouwbegeleiding tijdens het bouwproces? Met andere woorden een vertrouwenspartner in het bouwproces?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar:

• wij jullie leren kennen (wensen, budget, locatie)
• jullie heel wat bijleren over een bouwproces
• wij onze werking toelichten

Daarna kunnen we een op maat gemaakte offerte afleveren.

Na toekenning van de opdracht maken we samen een persoonlijk programma van eisen op. Elk ontwerp is uniek en maatwerk. Wij voeren de nodige voorstudies uit én zorgen dat de nodige voorbereidingen zijn volbracht zodat er later geen onaangename verrassingen zijn (contact met overheidsinstanties, sondering, landmeter,...).

Vervolgens ontvangt u van ons een eerste voorontwerp. 2D én 3D (exterieur én interieur) alsook een detailraming. Zo kan u zich als bouwheer helemaal inleven in het voorgestelde ontwerp én heeft u zicht op het benodigde budget. We sturen dit ontwerp bij tot u 100% tevreden bent.

Vervolgens wordt er een bouwaanvraagdossier opgesteld.

Na het indienen van de bouwaanvraag starten we, samen met u, gestructureerd de aanbesteding op. Wij maken beschrijvende meetstaten, lastenboeken, ... op waarmee aan verschillende bouwpartners offertes worden opgevraagd. Dit staat ons toe om een correcte prijsvergelijking op te maken die we met u bespreken. De bouwheer heeft het finaal zeggenschap over de samenwerkingen, uiteraard gestaafd met ons advies en onze ervaringen.

Ons motto: voorbereiding is key. De wensen beschreven in het voorontwerp-proces worden op mekaar afgestemd zodat het project vlot kan uitgevoerd worden zodra de vergunning is verkregen. De werken worden nauwgezet opgevolgd, telkens in volledig overleg met de bouwheer. Werfverslagen zorgen voor een duidelijke en transparante communicatie met alle betrokken partijen. Door een strikte werfplanning en een doorgedreven coördinatie zorgen we ervoor dat de bouwtijd tot een minimum wordt beperkt en dat de bouwheer volledig wordt ontzorgd.

Vertrouwen, wederzijds respect en goede communicatie worden tijdens het volledige bouwproject hoog in het vaandel gedragen.